Tervetuloa Katja!

Etsimme ESiORille Health Tech Top Expert -rekrykoulutuksen kautta palvelu- ja prosessimuotoilijaa syksyllä 2020. Katja Härkönen nousi esille monien hyvien hakijoiden joukosta monipuolisen osaamisensa ansiosta ja hän aloitti harjoittelunsa meillä marraskuussa 2020.

Katja on kätilö, terveydenhoitaja ja terveystieteiden maisteri pääaineenaan preventiivinen hoitotiede. Kätilötyön lisäksi Katja on toiminut aluepäällikkönä terveysdatan ja laaturekisterien parissa. Katja valitsi hakukohteekseen ESiORin tutustuttuaan näyttöihimme (esim. julkaisut, palkinnot, henkilöstön monipuolinen ammattitaito) sekä työmme tarkoitukseen ja pohjaan. Hän vakuuttui tutkimukseen perustuvasta työstä terveydenhuollon kehittämiseksi.

Lähes viiden kuukauden harjoittelun aikana Katja osoitti olevansa kehittymisestä ja kehittämisestä syttyvä, ammattitaitoinen ”hyvä tyyppi”, jota etsimmekin. Katja aloitti meillä harjoittelunsa jälkeen kehityspäällikkönä ja jatkaa aloittamaansa projektia. Kiva, että olet meillä, Katja. Tervetuloa!