Rekry

Avoimet työpaikat

Health Tech Top Expert -rekrytointikoulutus

Etsimme tietoturva-asiantuntijaa kehittämään yrityksen tietoturvaa ja pilvipalveluita. Tavoitteenamme on ottaa käyttöön laadunhallintajärjestelmä.

Perusvaatimuksena on soveltuva IT-alan, insinöörin tai muun alan koulutus, joka tarjoaa ymmärryksen dataympäristön tai kyberturvallisuuden järjestelmälliseen kehittämiseen. Tietoturvaan liittyvä työkokemus katsotaan eduksi. Kokemus laadunhallintajärjestelmistä, tietosuojasta tai pilvipalveluiden kehittämisestä on hyödyksi.

Toivomme, että sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja kommunikointitaidot, mutta kykenet myös itseohjautuvuuteen. Ennen kaikkea etsimme kuitenkin tiimiämme täydentämään hyvää tyyppiä, jolla on monipuolista osaamista sekä kehittymispotentiaalin lisäksi halu ottaa vastaan uusia haasteita. Henkilöstöllämme on laaja-alaista osaamista ja yrityksemme tekee monipuolisia projekteja, joten tietoturva-asiantuntijalle tarjoutuu runsaasti mahdollisuuksia oppia ja kehittyä.

Haku 16.3-7.4.2021. Lue lisää: https://www.kasve.fi/palvelut/koulutukset/healthtech-top-expert-rekrykoulutus/kuopio-2021/

Katso TE-liven osuus, jossa Erkki Soini kertoo enemmän ESiORista ja toiveistamme: https://www.youtube.com/watch?v=zuFHPIGDb5Q&t=32m35s.

Avoimet hakemukset

Onko sinulla osaamista terveystaloudesta, Market Access-palveluista, RW-aineistojen analysoinnista ja visualisoinnista tai front end -koodaamisesta? Tarvitsemme osaajia kasvavaan yritykseemme, joten ota rohkeasti yhteyttä ja jätä avoin hakemus!

Avoin hakemus

Jätä avoin hakemuksesi täyttämällä oheinen lomake ja lisäämällä CV:n.

Käsittelemme tietojasi GDPR:n mukaisesti. 

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, docx, jpg, jpeg.
    • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.