ESiOR – Expert Solutions in Outcomes Research

Kolme nuorta ammattilaista perusti ESiORin vuonna 2006. Alussa yritys erikoistui vahvasti yrityksen nimen mukaisesti vaikuttavuus- ja kustannusvaikuttavuustutkimukseen. Palveluiden kovana ytimenä oli tuolloin päätösanalyyttinen mallintaminen, terveystaloudellisten selvitysten toteuttaminen sekä rekisteritutkimus. Sittemmin moni asia on kehittynyt entisestään. Osaamisemme ydintoiminnassamme on vuosien kokemuksen seurauksena kasvanut ja on nykyisin vertaansa vailla.

Uudemmista palveluistamme paikkansa ovat vakiinnuttaneet kyselytutkimukset sekä Market Access -palvelut. Uusimpana aluevaltauksena palveluihimme on lisätty datatieteen sovellukset ja verkossa toimivat työkalut. Monipuolisten palveluidemme avulla voimme entistä paremmin vastata erilaisten terveydenhuollon organisaatioiden tarpeisiin.

Monialaiset ja kokeneet asiantuntijat

Menestyksemme ei ole pelkkää sanahelinää. Asiantuntijoitamme on valittu erilaisiin luottamustehtäviin monissa kongresseissa, projekteissa ja työryhmissä (esim. ISPOR-kongressin puheenjohtajuudet, SMDM, biopankki, digi, health, kustannusvaikuttavuuden työryhmä). Lisäksi olemme voittaneet useita kansainvälisiä palkintoja tieteellisissä kongresseissa (esim. ISPOR 2006, ACR 2010, ISPOR 2014, ISPOR 2019) sekä osallistuneet moniin keskeisiin projekteihin ja hoitosuositusten määrittelyyn. Julkaisulistamme ei varsinkaan kalpene vertailussa. Iloitsemme erityisesti asiantuntijoidemme kasvavasta joukosta. Asiantuntemus vetää puoleensa lisää asiantuntemusta.

Työskentelemme eri puolilla Suomea palvellen asiakkaita maailmanlaajuisesti. Sijaintimme ei määrittele asiakkaidemme olinpaikkaa. Me työskentelemme verkossa – siis kaikkialla ja missä tahansa.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä, niin kerromme enemmän!