Tervetuloa uusille ESiOR-kotisivuille!

Uusimme ilmeemme – saammehan esitellä uudennäköisen ESiOR Oyn!

Halusimme uudistaa ESiORin ulkoasun vastaamaan paremmin sitä, keitä ja mitä olemme 2020-luvulla. Olemme edelleen luotettavia asiantuntijoita, jotka rakastavat dataa ja siitä saatua tietoa. Janoamme uusia haasteita, jotka vaativat meitä luomaan kekseliäitä ratkaisuja. Ne puolestaan tuottavat uutta näkemystä terveydenhuollon päätöksentekoon. Meidän tavoitteemme on kustannusvaikuttavampi terveydenhuolto, joka on hyödyksi meille niin yhteiskuntana kuin yksilöinäkin iästä riippumatta. Näitä ajatuksia halusimme tuoda selkeämmin esille. Visual Friday auttoi meitä suunnittelemalla ilmeen, joka viestii brändimme ydinajatukset.

Uusimme kotisivumme kokonaisuudessaan kaiken muun markkinointimateriaalin ohella. Prosessi vei aikaa, mutta tulos on vaivan arvoinen. Olemme todella tyytyväisiä uuteen ilmeeseen. Värit, muodot, kuvat, logo ja jopa slogan ovat uusia, mutta tuntuvat jo nyt tutuilta. ESiORin henkilökunta on antanut mielipiteitään ja tuottanut sekä työstänyt materiaalia samalla kun Visual Fridayn ammattilaiset ovat väsymättä yhdistelleet ajatuksiamme ja toiveitamme sekä luoneet jotain erityistä, joka kuvaa ESiORia.

Uudelleen muotoillusta sloganistamme ‘Creating Insights’ puheen ollen. Kokonaista liiketoimintaa on vaikea tiivistää muutamaan sanaan, joten mietimme yrityksemme ydintä pitkään. Suuntaamme tulevaisuuteen. Rakastamme dataa ja sen muuttamista tiedoksi, jota voidaan hyödyntää terveydenhuollon päätöksenteossa. Teemme ennustavaa mallinnusta ja tiedolla johtamista. Etsimme aina parasta arvoa sijoitetulle rahalle.

Englanninkielinen sana ‘insight’ (suom. oivallus, käsitys, näkemys, syvä ymmärrys) tarkoittaa dataan perustuvaa löydöstä, jonka pohjalta voidaan toimia ja tehdä päätöksiä. Sanan merkitykseen kuuluu myös liiketoiminnan lisäarvon luominen. Nämä ovat juuri niitä asioita, joihin pyrimme. Luomme ymmärrystä. ESiOR – Creating Insights.

Aiomme jatkossa tarjota kotisivuillamme enemmän tietoa terveystaloustieteen, Market Accessin ja datatieteen kiinnostavista aiheista. Pysyttelehän ajan tasalla ja tilaa uutiskirjeemme, lue blogiamme ja seuraa meitä sosiaalisessa mediassa. Toivottavasti sivustomme on sinulle hyödyllinen. Jos kaipaat lisätietoa, ota empimättä yhteyttä. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi uudistetuille ESiOR-sivuille!