Osallistu kyselyyn lääkehoidosta!

Osallistu kyselyyn, jossa selvitetään, kuinka lääkehoito toteutuu arjessa ja minkälaisia ominaisuuksia tätä tukevassa mobiilisovelluksessa tulisi olla.

Siltana Oy toteuttaa kyselyn yhteistyössä Kuopion Living Labin kanssa. Kuopio Living Lab on taustaorganisaatioidensa eli Kuopion yliopistollisen sairaalan, Kuopion kaupungin ja Savonia-ammattikorkeakoulun muodostama tuotekehitys- ja testauspalvelukonsepti.

Kyselyyn vastaaminen tapahtuu anonyymisti, joten varsinaisessa kyselyssä ei kysytä henkilötietoja. Kyselyn lopussa tiedustellaan kiinnostusta osallistua maaliskuussa / huhtikuussa 2021 järjestettävään kehitystyöpajaan. Mikäli vastaat tähän Kyllä, sinua pyydetään täyttämään toinen lomake, jossa tiedustellaan yhteystietoja. Kaikki antamasi tiedot käsitellään luottamuksellisina.

Vastaathan kyselyyn viimeistään 8.3.2021. Mikäli haluat lisätietoja kyselystä, voit ottaa yhteyttä Teemu Itkoseen, jonka yhteystiedot löydät kyselylinkin etusivulta. Kysely on jaettu neljään osa-alueeseen ja siihen vastaaminen kestää n. 12 minuuttia. Voit halutessasi jakaa kyselyä eteenpäin. Pääset kyselyyn alla olevasta linkistä.

https://lnkd.in/eArcDPs

Kiitos ajastasi ja panoksestasi terveyden edistämiseen!

 

Siltana Oy lyhyesti

Siltana Oy on loppuvuodesta 2019 perustettu startup-yritys, joka on erikoistunut erityisesti mobiililaitteilla käytettäviin ja lääkehoitojen toteuttamista tukeviin sovelluksiin. Yrityksen perustajia ovat Harald Xperience Oy, 3D Talo Oy ja ESiOR Oy. Perustajiensa kautta Siltanassa yhdistyy korkeatasoinen teknologia-, lääke- ja terveysalojen datanlouhinta- sekä palvelukokemuksen, kuluttajakäyttäytymisen ja lääketutkimuksen osaaminen.