DigiSote 2022

Osallistumme DigiSote-tapahtumaan Helsingissä 23.11.2022.

Tapahtumassa kuullaan taas tuoreimmat ajatukset digisoten nykytilanteesta ja tulevaisuudesta. Luvassa on paljon kiinnostavia puheenvuoroja ja keskusteluja.

Meillä on suuri ilo ja kunnia osallistua keskusteluun paitsi omalla ständillämme myös lavalla. ESiORin toimitusjohtaja Erkki Soini on keskustelemassa aiheesta Kustannusvaikuttavuustiedon merkitys toiminnan suunnittelussa ja päätöksenteossa. Mukaan hän kutsui Marco Hautalahden (toimitusjohtaja, Biopankkien Osuuskunta Suomi – FINBB) ja Tomi Mäki-Oppaan (FT, dosentti, tutkimusjohtaja, Vaikuttavuuden talo, UEF).

Tämä huippukolmikko pohtii mm. seuraavia kysymyksiä: Onko digi, tutkimus ja tarkemman tiedon käyttö kustannusvaikuttavaa? Miksi ja miten tuotetaan tietoa kustannusvaikuttavuudesta? Mitä tietoa tarvitaan hyvinvointialueiden suunnittelussa ja miksi? Miten tietoa hyödynnetään biopankeissa ja miksi? Kenelle tieto tuottaa?

Ständillemme voi tulla juttelemaan koko päivän ajan SPESiOR®-ratkaisustamme ja muista palveluistamme, jotka tukevat monipuolisesti digitaalisten työkalujen hyödyntämistä.

Tavataan DigiSotessa!

Kurkkaa tapahtuman ohjelma täältä.

Vink, vink: Tapahtuman early bird -hinnat voimassa vielä perjantaihin 21.10. asti!