Kuopio maailmankartalle terveysdatalla

Erkki Soini oli jälleen Kuopio Healthin haastateltavana. Tällä kertaa Erkki kertoi tarkemmin ESiORista Jäsenet estradilla -sarjassa ja visioi tulevaisuudennäkymiä Kuopio Health -innovaatioekosysteemille.

Erkki kuvasi yrityksemme kolmen liiketoiminta-alueen (SHEOR, MA ja DSEG) lisäksi työyhteisöämme. Meillä on todella monipuolinen porukka, jolla on monialaista osaamista. Erkki muistutti, ettei kukaan ole meille tullessaan valmis, vaan kasvaa ja kehittyy alan asiantuntijaksi ajan myötä. Suhtaudumme mielenkiinnolla uusiin mahdollisiin työntekijöihin ja siksi Erkki innostui myös Kuopio Healthin järjestämästä opiskelijatapahtumasta, jossa yritykset ja opiskelijat pääsevät tutustumaan toisiinsa.

Kuopio Healthin suhteen Erkillä on suuria suunnitelmia. Erkki painottaa, että tavoitteiden pitää olla korkealla, jotta saavutuksetkin voivat yltää suuriksi. Kuopiolla on kaikki mahdollisuudet kehittyä terveysdatan veturiksi Suomessa, ja Kuopio Healthilla on tässä tärkeä rooli. Kuopio Healthin datatyöryhmän tavoitteena on esimerkiksi järjestää Kuopiossa parin vuoden sisällä merkittävä kansainvälinen terveysdatan kongressi, jonka keskiössä on Erkin mukaan laadukkaan terveysdatan keräämisen ja räätälöinnin keinot. Terveysdatan lisäksi tarvitsemme laaja-alaista hyvinvointidataa, jotta voimme ennakoida tulevaa mahdollisimman tarkasti.

Näin voimme yhdessä päästä Kuopio Healthin tavoitteisiin ja viedä Kuopion maailmankartalle terveysdatan avulla. Me ESiORilla teemme oman osamme – keräämme ja hitsaamme dataa täyttä päätä!

 

Lue koko haastattelu: https://kuopiohealth.fi/jasenet-estradilla-esior-keskittyy-vaikuttavaan-dataan/

Lisätiedot: Erkki Soini