Haetaan Data Scientistia Terveystalousalalle

DATA SCIENTIST TERVEYSTALOUSALALLE

Työn kuvaus

ESiOR Oy on terveystalous- ja Market Access -alan yritys, joka etsii kasvavaan tiimiinsä datan hallinnan ja analytiikkapalvelujen kehittämisestä kiinnostunutta data scientistia. Pääset osaksi tiimiämme, joka auttaa erityisesti lääkealan sekä sosiaali- ja terveydenhuollon asiakkaita analysoimaan, ymmärtämään ja ennakoimaan sosiaali- ja terveydenhuollon prosessien, palveluiden ja teknologioiden vaikuttavuutta, kustannuksia ja niihin vaikuttavia tekijöitä. Terveystalous on voimakkaan kasvun ja kehityksen ala.

Työtehtäväsi

  • Projektien suunnittelu ja toteutus omalta osaamisalueeltasi. Omaat taidon toimia itsenäisesti, mutta myös tiimityöskentely on sinulle luontevaa.
  • Laajojen datakokonaisuuksien hallinnointi. Kykenet käyttämään/oppimaan ketteriä menetelmiä, joiden avulla voidaan tehokkaasti yhdistellä, muokata ja hallita useista eri lähteistä kerättyjä aineistoja.
  • Analysointi, visualisointi ja raportointi omalta osaamisalueeltasi. Kvantitatiivisten analyysien, datan visualisoinnin ja raportoinnin teko on sinulle mielekästä.
  • Data-pohjaisten palveluiden kehittäminen omalta osaamisalueeltasi. Ideoit ja kehität analytiikkapalveluita yhdessä analytiikka- ja myyntitiimiemme kanssa.

Osaamisesi ja kokemuksesi

Voit olla alan kokemusta osaava tai esimerkiksi opintojen loppuvaihetta suorittava opiskelija soveltuvalla koulutustaustalla. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätön, arvostamme erityisesti rautaista halua ja intoa kehittyä data scientistiksi. Etsimällämme henkilöllä on lisäksi:

  • hyvät kommunikaatiotaidot suomeksi ja englanniksi
  • osaamista tai kiinnostusta R- ja Python-ohjelmointikieliä kohtaan
  • hyvät Excel- ja muiden Office 365 -ohjelmistojen käyttötaidot
  • tarvittavat ongelmanratkaisutaidot sekä analyyttinen ajattelutapa
  • hyvät tiimityöskentelytaidot.

Eduksi katsomme myös, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta sosiaali- ja terveydenhuollosta, terveystaloustieteestä, ohjelmoinnista, tietokannoista, muista analytiikkaohjelmista (esim. Stata, SAS), datan visualisointityökaluista (esim. Tableau, PowerBI) ja/tai tekoälysovelluksista.

ESiOR Oy:n päätoimipaikka on Kuopiossa, mutta yrityksellä on toimintaa myös mm. pääkaupunkiseudulla ja Kajaanissa.

Täytä sähköinen hakemus 13.08.2018 mennessä. Jos sinulla on kysyttävää tehtävään liittyen, niin voit ottaa puhelimitse yhteyttä ESiOR Oy:n toimitusjohtaja Erkki Soiniin, Puh 040 053 3971. Hän on tavoitettavissa keskiviikkona 11.7 klo 10-11, perjantaina 13.7 klo 9-10, maanantaina 16.7 klo 10-11, keskiviikkona 1.8 klo 9-10 ja torstaina 9.8 klo 10-11.