Haemme Market Access -asiantuntijoita

Vahvistamme Market Access -tiimiämme ja haemme nyt

MARKET ACCESS -ASIANTUNTIJOITA

Vastaat asiakkaidemme lääkevalmisteiden hinta- ja korvattavuushakemusten suunnittelusta ja toteuttamisesta. Market Access -asiantuntijana olet osa Market Access -tiimiämme ja työskentelet yhdessä terveystalous- ja data science & evidence generation -tiimien kanssa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. proviisori, farmaseutti tai terveystaloustiede). Sinulla on jo aiempaa kokemusta Market Access -tehtävistä. Sairaalakilpailutuksiin, terveystalouteen tai analytiikkaan liittyvä osaaminen katsotaan eduksi. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä, niin kirjallisesti kuin suullisesti.

Työskentelytyyliltäsi olet oma-aloitteinen ja ratkaisuhakuinen. Sinulla on hyvät tiimityöskentelytaidot sekä kykyä työskennellä itsenäisesti pitäen kiinni sovituista aikatauluista.

Tarjoamme sinulle loistavan tilaisuuden päästä näyttämään kykysi Market Access -alalla ja työskentelemään mielenkiintoisten ja innovatiivisten projektien parissa. Pääset työskentelemään huippuasiantuntijoiden kanssa, jotka ovat valmiita auttamaan ja tukemaan sinua työssäsi. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työnkuvaasi, kehittää taitojasi ja edetä urallasi.

Tarjoamme myös mahdollisuutta tehdä työtä etänä paikkakunnasta riippumatta, mutta hyvät yhteydet pääkaupunkiseudulle ovat toivottavia.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaa ESiOR Oy:n toimitusjohtaja Erkki Soini p. 0400-533971 perjantaina 8.5. klo 09.00 – 17.00 ja keskiviikkona 13.5. klo 08.00 – 17.00 sekä HRS Advisorsin konsultti Seija Raesola p. 040 775 6150. Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 17.5. mennessä oheisen linkin kautta.