ESiOR mukana DMEA-tapahtumassa, tapaa meidät Berliinissä!

ESiOR on tänä keväänä mukana DMEA-tapahtumassa Business Finlandin Suomi-paviljongilla. DMEA Digital Health IT-messutapahtuma on yksi suurimmista digitaalisen terveydenhuollon tapahtumista Euroopassa. Tapahtuma järjestetään Messe Berlinissä 25.–27. huhtikuuta. Tapahtuma kokoaa yhteen terveydenhuollon ammattilaiset, tutkijat sekä IT-alan ja teollisuuden asiantuntijat keskustelemaan digitaalisen terveydenhuollon viimeisimmistä trendeistä, teknologioista ja haasteista.

Sovi tapaaminen kanssamme ja kerromme lisää ESiORista sekä yksityisestä tietoturvallisesta käyttöympäristö SPESiORista

Toimitusjohtaja Erkki Soini ja FT Sandra Hänninen ovat tavattavissa tapahtumaviikolla 24.-28.4 huhtikuuta. Voit varata tapaamisen suoraan DMEA:n portaalin kautta: https://plus.dmea.de/ ja https://dmea2023.b2match.io/. Voit myös varata tapaamisen heidän kanssaan suoraan alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

Miksi sinunkin pitäisi osallistua DMEA-tapahtumaan?

Osallistuminen tapahtumaan voi olla hyödyllistä terveydenhuollon palveluntarjoajille ja organisaatioille, koska se tarjoaa mahdollisuuden tutustua uusiin digitaalisiin ratkaisuihin terveydenhuollossa, vaihtaa tietoa ja parhaita toimintatapoja sekä verkostoitua eri sidosryhmien kanssa. Tapahtumassa on useita kokouksia, työpajoja ja näyttelyitä liittyen telelääketieteeseen, sähköiseen terveydenhuoltoon, mobiiliterveyteen, terveydenhuollon IT-järjestelmien tietoturvaan ja datan hallinnointiin. Kaiken kaikkiaan DMEA voi tarjota arvokasta näkemystä ja inspiraatiota jokaiselle, joka on kiinnostunut edistyksellisestä digitaalisesta terveydenhuollosta.

Lisätietoa tapahtumasta https://www.dmea.de/en/.

Jos haluat tavata meidät Berliinissä, lähetä meille viestin!